Speeltjes voor uw kat

Misschien heb je reeds een kat in huis, maar wil je wel wat achtergrondinformatie over de gezondheid of de do’s en dont’s van je kat? Of misschien heb je er nog geen, maar ben je op zoek naar een goed asiel of opvang om kat in huis te halen? Hieronder vind je in elk geval enkele handige links. Bekijk ze gerust en veel plezier ermee!

www.katzoektthuis.be

Eerst en vooral willen we graag deze website erbij halen. Ben je namelijk om zoek naar een kat voor je woonst? Waarom dan niet overwegen om een kat in huis te halen die eerder werd verwaarloosd of gedumpt door zijn vorige baasje? Dergelijke katten een nieuw en liefdevolle thuis geven is een goede daad en het beestje zal je voor eeuwig dankbaar zijn en zijn dank vast en zeker tonen in jullie verdere leventje samen. Deze VZW zoekt mensen zoals jij, dus neem zeker een kijkje!

www.kattenziektes.com

Dit is de ideale website als je alles over de verzorging en mogelijke aandoeningen van je kat te weten wilt komen. Is je kat bijvoorbeeld niet in zijn nopjes, gedraagt hij zich vreemd of eet hij niet meer zoals gewoonlijk? Dan is de kans groot dat er een kink in de kabel is. Daarom is het belangrijk de symptomen van naderbij de bekijken, zodat je te weten kan komen wat er precies aan de hand is. Op deze website vindt je er alvast alles over, maar wil je op zeker spelen, ga dan uiteraard langs bij je dierenarts!

www.kattennaam.be

Dit is een zeer leuke website. Heb je net een kat in huis gehaald, dan moet je het beestje natuurlijk een naam geven, zodat hij weet dat je tegen hem bezig bent. Hij zal zich meteen ook echt als een lid van je familie gaan beschouwen en meer verwant met je voelen. Maar hoe moet je je kat in godsnaam noemen? Wel, op deze site vind je een heleboel inspiratie en kan je zelfs zoeken op beginletter, het aantal lettergrepen en ga zo maar verder. Zo vind je vast en zeker een leuke en passende naam voor je kat!

www.huisdierplan.be

Het klinkt misschien raar, maar het is een echte aanrader om je huisdier en dus ook je kat van een verzekering te voorzien. Je kat is als een familielid en je wilt uiteraard dat hem niets overkomt. Maar wordt hij toch slachtoffer van één of ander ongeluk? Dan wil je natuurlijk dat hij zo goed als het kan wordt verzorgd, ongeacht de kosten. Een verzekering kan je hierbij helpen, aangezien het een heleboel kosten voor je kat dekt.

www.zoekdierenarts.be

Is je kat ziek? Of wil je hem laten onderwerpen aan een jaarlijks onderzoek? Dan is een dierenarts de place to be. Bovendien is een vaste dierenarts in je buurt een aanrader, zodat je kat zich na een paar bezoekjes wat beter op zijn gemak voelt en hij de handelingen van de dierenarts in kwestie beter verdraagt. Op deze website vind je gegarandeerd eentje in je omgeving!